Op 1e en 2e Paasdag bieden we onderstaande menu's aan. Reserveren is aan te raden want vol=vol.

Ook kan er gedurende de Pasen van de reguliere kaart besteld worden.

 

Prijzen:

  • Menu Daging  32,50 pp
  • Menu Ikan  32,50 pp
  • Menu Anak/kindermenu  16,50 pp tot 12 jaar

 

Zelfde menu's met afwijkend nagerecht (zie beschrijving) zijn ook beschikbaar om af te halen. 

 

Prijzen voor afhaal:

  • Menu Daging  30,- pp
  • Menu Ikan  30,- pp
  • Menu Anak/kindermenu  14,50 

 

 

Menu daging


Voorgerecht

SOTO AYAM, Rijk gevulde kippensoep met noodle, ei, kip en groenten

 

Tussengerecht

SATE MIX

·       Sate ayam, 1 stokje kipsate met pindasaus

·       Sate sapi, 1 stokje biefstuk sate met pittige kecap saus

·       Sate udang, 1 stokje garnalen sate

·       Acar timun

 

Hoofdgerecht

NASI GORENG AYAM/BAMI GORENG AYAM , Gebakken rijst of Bami met kip, groenten en ei (onbeperkt)

SAPI LADA HITAM, Dun gesneden diamanthaas met groenten en zwarte peper

AYAM ASAM MANIS, Kip in licht pittige zoetzure saus met ananas, peultjes en paprika.

ACAR TIMUN , Frisse zoetzure komkommersalade

 

Nagerecht

 

DADAR GULUNG UNTI  Een opgerolde pandan flensje met een vulling van kokos, kaneel en palmsuiker met vruchtenroomijs en rozensiroop

 

of

 

PANDAN PANNACOTTA, Een zomers nagerecht van pandan pannacotta, mango puree en stukjes spekkoek en papaya.

 

In geval van afhalen:

 

Rujak Manis , vers fruit met pittige saus


Menu Ikan


Voorgerecht

SOTO AYAM, Rijk gevulde kippensoep met noodle, ei, kip en groenten

 

Tussengerecht

BASO TAHU AYAM/UDANG

Gebakken tahu met een vulling van kip en garnalen

 

Hoofdgerecht

NASI GORENG UDANG/BAMI GORENG UDANG naar keuze, Gebakken rijst of Bami met kip,  garnalen, groenten en ei (onbeperkt)

IKAN ASAM MANIS, Kabeljauwfilet in een licht pittige zoetzure saus met ananas, peultjes en paprika

ACAR TIMUN , Frisse zoetzure komkommersalade

 

Nagerecht

 

DADAR GULUNG UNTI  Een opgerolde pandan flensje met een vulling van kokos, kaneel en palmsuiker met vruchtenroomijs en rozensiroop

 

of

 

PANDAN PANNACOTTA, Een zomers nagerecht van pandan pannacotta, mango puree en stukjes spekkoek en papaya.

 

In geval van afhalen:

 

Rujak Manis , vers fruit met pittige saus


Menu Anak / Kindermenu


Voorgerecht (halve portie)

SOTO AYAM, Rijk gevulde kippensoep met noodle, ei, kip en groenten

 

Tussengerecht  (halve portie)

MATA INDAH BOLA PINGPONG, Pittige gehaktballetjes van kippengehakt met een pittige- of pindasaus

 

Hoofdgerecht

NASI GORENG AYAM/BAMI GORENG AYAM  naar keuze Gebakken rijst of Bami  met kip, groenten en ei

SATÉ AYAM, 3 stokjes kipsaté van kippendijen geserveerd met pindasaus

ACAR TIMUN , Frisse zoetzure komkommersalade

 

Nagerecht (halve portie)

 

DADAR GULUNG UNTI  Een opgerolde pandan flensje met een vulling van kokos, kaneel en palmsuiker met vruchtenroomijs en rozensiroop

 

of

 

PANDAN PANNACOTTA, Een zomers nagerecht van pandan pannacotta, mango puree en stukjes spekkoek en papaya.

 

In geval van afhalen:

 

Rujak Manis , vers fruit met pittige saus