KERSTMIS 2022 

 

Dit jaar is Loro Blonyo tijdens de kerstdagen 24,25 en 26 December alleen geopend voor afhalen en bezorgen. 

 

Er is geen speciaal, verplicht kerstmenu, heel de menukaart is normaal beschikbaar. 

 

Tijdens de kerst geldt voor bezorgen een minimale bestelling van € 50,- , Onder dat bedrag gaan we er van uit dat je komt afhalen. 

 

Ook dit jaar gaan we met meerdere bezorgers werken. We kunnen daardoor meer bestellingen dan normaal aan, echter het bestelsysteem is niet aan te passen voor die dagen. 

 

We bezorgen in Helmond, Aarle-Rixtel, Bakel en Mierlo.

 

We hebben daarom de volgende procedure bedacht voor als je je bestelling op die dagen wilt laten bezorgen. Wil je afhalen dan kun je gewoon een afhaalbestelling plaatsen.

 

Onderstaande stappen gelden alleen in geval van bezorgen.

 

Stap 1: Ga naar Loroblonyo.lownch.com

 

Stap 2: Kies “Bezorgen” en een datum/tijd die je schikt, vind je geen vrij tijdslot kies dan afhalen.  In de laatste stap komen we aan het bezorgen toe. 

 

Stap 3: Maak je keuze in het menu, het makkelijkst is om een of meerdere selamatans te kiezen en die eventueel aan te vullen met losse gerechten. Krupuk en sambal hoef je niet los te bestellen dat zit er standaard bij, samen met gebakken uitjes en seroendeng.

 

Stap 4: Vul je naam, email en telefoon in. Zet in opmerking “BEZORGEN” en het adres. 

Klik daarna op “Bestellen”. Is de bestelling gelukt dan krijg je een email bevestiging van de bestelling. 

 

Betaling is niet per direct noodzakelijk, we sturen de week voor kerst een betaalverzoek per email.  

 

NB.  We zullen onze uiterste best doen om op de gevraagde tijd te bezorgen maar houdt aub rekening met een marge van 15 minuten. Dus 15 minuten vroeger of later dan het geselecteerde tijdstip.  Dit vanwege de verwachtte drukte.