AANKONDIGING FEESTDAGEN

 

 

 

De feestdagen komen steeds dichterbij dus hier alvast een overzicht over onze activiteiten tijdens de kerstdagen.

 

Openingstijden:

 

Van Dinsdag 24 Dec t/m vrijdag 29 Dec zijn we geopend van 16:00 uur t/m 23:00 uur. De keuken sluit 1 uur later dan normaal, om 22:00 uur. Op 1 Januari zijn we gesloten.

Reserveren is aanbevolen om teleurstellingen te voorkomen.

 

Kerstmenu:

 

Gedurende de kerstweek , inclusief de kerstdagen zelf, hebben we geen speciaal kerstmenu. De gehele menukaart is beschikbaar. 

 

Afhalen:

 

Tijdens de kerst 24,25,26 Dec sluit afhalen om 18:30 uur.

 

Wil je liever thuis je kerstdinner genieten, dan kan dat. We kunnen ons voorstellen dat je het moeilijk vind om een mooi menu samen te stellen. We gaan daarom een service aanbieden waar we onder het genot van een kopje koffie u kunnen adviseren en samen een passend menu samenstellen.

 We hebben hier inmiddels veel ervaring mee en we denken dat we hier echt mee kunnen helpen.

 

 

 

Deze advies gesprekken verplichten tot niets. U kunt telefonisch of via FB messenger een afspraak maken op een van de volgende dagen.

Woensdag t/m vrijdag 16:00 - 18:00 uur

Zaterdag/zondag :14:00 - 17:00 uur

We bieden deze service tot 15 December, daarna moeten we aan onze leveranciers de bestellingen doorgeven.

 

 

 

Om er voor te zorgen dat uw bestelling warm thuis arriveert bieden we aan om uw bestelling in te pakken in professionele thermoboxen (zie foto). We vragen hier wel EUR 25,- statiegeld per box voor. 

 

 

Als ultieme verzorging kun je natuurlijk ook kiezen voor volledige catering, dit verzorgen wij samen met onze partner stay for dinner (www.stayfordinner.nl).

 

Onze capaciteit voor afhaalbestellingen is beperkt, dus vol=vol. Denkt u er aan om van onze diensten gebruik te maken maak dan snel een afspraak.