Hieronder vind u een aantal gerechten die we op het menu hebben.

Basis gerechten


Nasi goreng ayam

 

Gebakken rijst met groenten, ei en kip.

Portie : 375 gr

 

Bami goreng ayam

 

Gebakken bami met groenten, ei en kip.

Portie : 375 gr

 

Nasi kuning

 

Kruidige gele rijst

Portie : 375 gr

 

Kip gerechten


Sate ayam

 

Kip sate van kippedijen, geserveerd met een pindasaus.

Portie : 3 stokjes van ieder ca. 60 gr

 

 

 

Ayam tumis brocoli

 

Kip met brocoli en andere seizoensgroenten.

Portie : 150 gr

 

 

 

 

 

Ayam balado

 

Kip in een pittige rode saus.

Portie : 150 gr

 

 

 

 

Soto ayam

 

Rijk gevulde , kruidige kippesoep met groenten, ei, kip en glas-noodles.

 

 

 

 

Sate lilit 🌶️🌶️

Sate van pittig gekruid kippegehakt (van dijen) op een vers sereh stokje geserveerd met verse tomaat, sambal embe (balinese sambal) en kort gebakken paksoi. Dit is een traditioneel Balinees gerecht.

 

 

 

 

 

 

MATA INDAH BOLA PINGPONG , Goed gekruide gehaktballetjes van kippedijen met een pittige saus van tomaat, paprika en ui gegarneerd met wat fijn gesneden bosui.

 

Portie van 6 gehaktballetjes

 

 

 

Rundvlees gerechten


Rendang

 

Langzaam gegaard rundvlees in een licht pittige kokos saus.

Portie : 150 gr

 

Sate sapi

 

Sate van biefstuk met een kecap saus.

Portie : 3 stokjes van ieder ca. 50 gr

 

Daging smoor bumbu bronkos

 

Langzaam gegaard rundvlees in een donkere saus op basis van kluwak noten.

Portie : 150 gr

 

Sapi lada hitam

 

Dun gesneden ossehaas met groenten (paprika, tauge, peultjes) met zwarte peper.

Portie : 150 gr

 

Groenten , ei en garnalen gerechten


Sambal goreng tempeh

 

Zoetzure , droog gebakken tempeh met pinda's en sambal.

 

Portie: 100 gr

 

 

Sambal telor

 

Eieren in een pittige rode saus

 

Portie: 100 gr

 

 

 

 

Acar timun

 

Zoetzure frisse komkommer salade

 

Portie: 125 gr

 

 

 

Sayur tumis

 

Roerbak seizoensgroente met kleine garnalen.

 

Portie: 100 gr

 

 

Acar kuning

 

Lauw warme salade van seizoensgroenten.

 

Portie: 125 gr

 

 

 

Sambal boncis

 

Boontjes in een pittige saus

 

Portie: 100 gr

 

 

 

 

Udang Goreng. vergelijkbaar gerecht met de udang tepung alleen zijn de garnalen kleiner en meer als een eenhaps gerecht. 

 

Garnalen zijn ca. 15 gr / stuk , gepaneerd in panko en geserveerd met een pittige chili saus.

 

 

 

 

Gado Gado

 

Diverse groenten (kool, tauge, boontjes,etc.) , ei, tempe emping (javaanse noten krupuk) en pecel (pittige pinda saus).

 

Portie: ca. 350 gr